Klicka på bilden för att komma till ChiliConCarne:s officiella hemsida!

onsdag 13 januari 2010

Funktionärer

Vill du hjälpa till på konventet?

Som funktionär får du chans att göra allt från att släppa in konventsdeltagarna och hyscha på folk som pratar i Tysta Sovsalen till att sköta ljud och ljus samt hålla ordning i spelbaren. Du får också fritt inträde och gratis sovsalsplats.

Arbetspass med mera

Vi vill att våra funkisar ska anstränga sig för att göra konventet till ett roligt minne för alla och vi kommer i vår tur att försöka göra ert arbete så lätt som möjligt. Det går bra att önska både arbetsområden och arbetspass, vi kommer att göra vårt bästa för att ni ska bli nöjda. Ett schema som förhoppningsvis tar hänsyn till både besökarnas önskningar och funktionärernas behov håller på att fastställas. Funktionärerna kommer att arbeta i pass, tre eller fyra kortare omgångar per dygn, men även vara beredda hela konventet om det händer något så att vi behöver hjälp.

När du arbetar på ett konvent finns det två tidpunkter när du kommer att älskas extra mycket av alla – innan och efter! Funktionärs-kickoffen startar 15.00 på fredagen och på söndagen kl. 16.00 är det dags för iordningställande av lokalen och post-konventsmys. Vi rekommenderar starkt att du inte missar det! : D


Anmäl dig!

För att jobba på ChiliConCarne gör du såhär:

Skicka ett mejl till chiliconcarnekai@gmail.com där du skriver dina kontaktuppgifter (namn, adress, telefonnummer, personnummer), när du kan jobba samt vad du skulle vilja jobba med. Efter det blir du kontaktad med mer info. Välkommen att anmäla dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar